Sverige är till salu

fiskJag satt på en uteservering och bredvid mig satt en ung man i 25-årsåldern med sin morfar, och pojken berättade att Putin är en ful fisk som ljuger för sitt eget folk. Morfar nickade, och de talade sen en stund om Ukraina som är invaderat av den fula fisken.

Jag antar att morfar bodde där vi befann oss, i ett rikemansområde i Stockholm, och mor och far var på sommarstället på Gotland, och dottersonen såg ut som om han blir minst administratör för jag har svårt att tro att han anmäler sig frivilligt till produktionen.

Jag sprang förmodligen rakt på den övre medelklassen, och de har ingen aning om att journalister, som jobbar i den delen av världen som innehåller fem miljarder människor, vill ge Putin pris. De kommer aldrig att få veta det i närtid eftersom pressen nu skapar en Putin som inte finns.putin

Deras ”fakta” var runt 30-40 år gamla
De visste också att Ryssland är en kommunistisk diktatur, och det är mycket länge sedan kommunismen föll i Sovjet.

Vid ett annat bord satt ett gäng, och de sa att Sverige har sålts ut till storbolag, och de avsåg väl privatiseringarna, och de ansåg att skatterna måste höjas för att bevara välfärden. Jag har kollat friskolorna, och de går på knäna. Mängder med vårdbolag har redan konkat.

Kommunerna hade inte kunnat driva
De hade inte koll på att ett skäl till att man har lagt ut skolor och vården beror på att egenföretagarna jobbar dubbelt, och kan ställa andra krav än vad den offentliga sektorn har gjort de senaste 25 åren.

Jag betvivlar att det finns så mycket folk att de ens skulle kunna driva allt i kommunal regi igen. Just nu jobbar 4,3 miljoner, och det kommer att bli 2,5 miljoner som jobbar efter 2015 och framåt.

Det är vårt absolut största problem, och vi har aldrig haft det förr, och jag vet helt säkert att samtliga partier vet om det för man har för några år sedan haft en gemensam utredning om saken, och den kom fram till att kommunalskatterna behöver höjas upp emot 65-70:- och alla har sagt; det går inte. Nej, det går inte ihop, och därför säger jag att vi går mot ett ekonomiskt ras som kommer att gå till den svenska historien.

Det jag avlyssnade är normalsvenskens beredskap mot två stora problem:
1.) Att vi aldrig i modern tid har varit närmre ett ww3 än nu, och den som söker stoppa det är Putin.

2.) Att 45% av arbetskraften nu går i pension, och inga pengar i världen kan köpa utbildade människor.

Det vet inte om varken det ena eller det andra, och de har således ingen som helst beredskap.

16% av purvenskarna – en halv miljon människor – och 13% av alla bolag har flyttat ut
speechmartBara jag är mamma till att ett bolags verksamhet läggs i Indien, och vi öppnar väl den engelska delen om någon vecka, och sen vill jag ha ett nytt språk, och ett nytt bolag, i olika länder varje halvår.

Det som utlöste den flytten var en hörbart berusad tjänsteman på Försäkringskassan som terroriserade mig då jag var som absolut sjukast och nyopererad i käken.

Det finns tusentals Lena som flyttar ut och den absolut största anledningen är att vi inte bemöts med respekt utan tvärtom ofta hånas och förföljs, och jag släpper ingen inpå mig som inte älskar mig och visar mig respekt, rättvisa och jämställdhet.

Älska din nästa
Inte ens som författare gör jag det eftersom jag hävdar att jag har rätt att avvisa läsare, och det har jag gjort i alla tider med start på 80-talet. Det står till och med i min bok ”Är barn allt?” i förordet. Jag skrev ungefär; ”Om inte du står på barns sida vill jag att du lämnar min bok nu.” Den raden startade ett atomkrig på mitt förlag, och det är därför jag minns det.

Man kan nästan int1506020_201003030088474_1410126282_ne säga ordet ”älska” i Sverige eftersom även det är sexualiserat i Sverige, och det är trist att alk-drogfolket har tagit över något så enormt som de har.

Den unge mannen på serveringen förmedlade en västpropaganda, som med stor sannolikhet är formulerad av en alk-drogmänniska, och tesen går ut på att en miljard människor HAR RÄTT att bestämma över sex miljarder, och alla de problem vi har här projiceras sen ut över precis hela världen, och man ”vet” att man är oändligt mycket ”bättre” än t.ex. mina indiska grabbar.

Men sanningen är att jag delar mycket hellre en måltid med lillebror Jibin, killen till vänster, än att jag lyssnar på denne unge svenske man som var inne på sin andra, tredje öl redan, och som visste att Putin ljuger för sitt eget folk. Grabben har aldrig lyssnat på varken Putin eller några ryssar.

milld-svenskarnas landImorgon ska jag åka båt med nationalisten
En som, mer eller mindre har varit med i partitoppen, och jag ska se hur mycket de känner till om det faktum att vår arbetskår ska halveras inom kort.

De är av den meningen att Sverige är svenskarnas land, och alla andra ska i princip vara i sina länder, och folk ska inte springa omkring överallt som jag gör t.ex. Hon låter lite som indier kan göra för i Indien finns en mycket kraftig nationalism, och du klarar dig nog inte utan att ”adopteras” av en familj.

Får hon som hon vill är det inte 2,5 miljoner som ska arbeta utan färre än två miljoner.

Denna tripp blev väl tre veckor?
Jag åkte till Sverige på grund av bröllopet.

Bristen på samhällskunskap, historia och samhällsekonomi är allvarlig
Mitt samlade intryck denna gång, jag flyger ut i veckan, är att samhällskunskap, historia och samhällsekonomi har försvunnit helt ifrån svenskens sätt att tänka.

Man vet mycket lite, för att inte säga ingenting, men man tror desto mer, och de fakta man använder är uråldriga och saknar bäring idag. Folk behöver inte skämmas för det; Mona Sahlin trodde att det var 7 miljoner som jobbar i Sverige. Inte ens hon, som då var arbetarpartiets ordförande, kände till att det är 4,3 miljoner som jobbar ungefär, lite mer sommartid.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds