Sluta gömma er – vi vet att ni är idioter

Uppdatering:
En av bloggstammisarna skriver om en sak, som händer hela tiden i Sverige numera, och som aldrig hände före 70-talet, och som aldrig kan hända här på norra Cypern eftersom hjälpsamhet är fint här. Jag vill koppla ihop det med det ökande missbruket eftersom ”ha rätt” är ett alk-drogsymtom. De har bevisligen ”rätt”…

”En annan grej jag råkade ut för för ett antal år sedan var när jag skulle skicka in mina räkningar via bankgirot. Av misstag hade även den där kopian råkat komma med i kuvertet. Så några dagar senare kom rubbet tillbaka, mitt kuvert med räkningarna liggandes i ett annat kuvert och ett meddelande om att det inte var tillåtet att ha med kopian. Det var tydligen alldeles omöjligt att skicka tillbaka bara kopian och expediera det andra som vanligt.

För min del fick det konsekvenser så till vida att jag blev tvungen att ringa min hyresvärd och be så underdånigast om ursäkt för att min hyra skulle bli försenad den månaden. Tjänstemannen som expedierade hade kanske nödvändigtvis inte låg IQ. H*n kanske bara var sur för någonting som hänt samma dag eller dan innan. kanske H*n fått bannor av sin chef och hade därför ett behov av att få sparka neråt? Jättekul för mig som nu har en prick i registret hos värden bara för en sådan struntsak.”

Tidigare publicerat i juni 2010

Ingen sjukpenning trots tumörer
Han har två hjärntumörer och lungcancer. Läkare vid både Gävle sjukhus och Bollnäs sjukhus har skrivit läkarintyg på att det är orimligt att han ska jobba. Ändå får Hans-Åke Lindberg från Söderhamn ingen sjukpenning från Försäkringskassan.
Läs mer

Problemet med sånt här är att folk tror att det är lagar och / eller politiker som ligger bakom dårbeslut. Det är inte så. Det är enskilda tjänstemän som är dårar. De som gillar att jävlas med folk får aldrig sparken. Du har säkert mött dem!

– Du skulle ha använt svart penna, du har använt en blå…
– Du kryssade inte i en ruta….
– Det stod faktiskt på baksidan att ditt namn skulle skrivas med förnamnet först. Du skrev med efternamnet först!
– Visst har vi fått ett brev av dig men du skrev ju aldrig på blanketten att det var med så vi räknar inte med det…

Inför tjänstemannaansvar, nu!

.