Jim Marrs

En av de vildare boysen…
I Sverige ska man inte ens tala om eller visa sådana som Alex Jones, och det beror på att vuxna människor inte anses kunna tänka själva. Därför ska man lägga till rätta, vara perfekt, aldrig ha fel, aldrig tänka en tanke fel utan allt ska vara ”rätt”.

Gillar du det ska du sluta läsa, nu
Jim Marrs och Alex Jones talar nämligen om massmördaren i Norge, och det beror på att vilde Alex inte sväljer den officiella bilden. Det gör han aldrig. Rätt, eller fel? Det lär bevisen och tiden utvisa. De har i alla fall ”roligare” författare än vad vi har.

Jim Marrs, född 5 december 1943, amerikansk nyhetsreporter, lärare och författare med ämnen som har med konspirationsteorier att göra. Marrs är främst känd för sitt intresse inom mordet på John F. Kennedy och konspirationen, hans bok Crossfire var grunden till Oliver Stones kontroversiella film JFK.

Marrs skriv under tre år en faktabok om ett topphemligt amerikanskt statligt program angående ett psykiskt projekt, men just då skriften skulle publiceras i sommaren 1995, avbröts publiceringen av okänd anledning. Inom två månader publicerades projektet på Washington Post, men denna gång var det CIA som berättade om projektet.

I maj 1997 publicerade Marrs sin forskning inom UFOs. Hans bok Alien Agenda blev den mest sålda UFO boken i hela världen, och har blivit översatt till ett antal olika språk.

Tidigt under 2000 publicerades en annan bok som Marrs hade skrivit, Rule by Secrecy. I den undersöker Marrs olika hemlia sekter och deras spår bak till den antika tiden. I hans andra konspirationsbok, The War on Freedom, undersöker Marrs attackerna på World Trade Center och Pentagon den 11 september 2001 och vad som hände därefter.

Bibliografi
* Crossfire: The Plot That Killed Kennedy (1993)
* Alien Agenda: Investigating the Extraterrestrial Presence Among Us (2000)
* Rule by Secrecy: The Hidden History That Connects the Trilateral Commission, the Freemasons, and the Great Pyramids (2001)
* Psi Spies (2002)
* The War On Freedom (2003)
* Inside Job: Unmasking the 9/11 Conspiracies (2004)
* The Terror Conspiracy: Deception, 9/11 and the Loss of Liberty (2006)

Författarens hemsida

Author Jim Marrs: Andreas Behring Ties to Knights Templar and The Global Elite