Lindsey Williams

Eliten är smartare än du
Min dotter är duktig på att lyssna på mig, och hon har sagt vid något tillfälle; ”Det största misstaget min egen generation gör är att vi inte lyssnar på äldre – bara för att de är äldre och visare.”

Annars är hon, som alla andra, fostrad av media att mamma är en tönt för att inte säga skadlig

Lägg där till att man slaktat skolan; ordförståelsen är usel idag och historieundervisningen väck. Den nya generationen kommer man att kunna äta till frukost.

Ovanpå det styr man in hela författarkåren i ett enda statligt projekt
(Glöm inte att donera 25:- i månaden! Läsarna ska finansiera denna blogg.
Läs mer om det här. 2012-13 ska jag slå om till mitt gamla jobb som yrkesförfattare, och jag vill vara avlönad direkt av läsarna som då också blir de enda som kan avskeda mig.)

Förutsägelser av pastor och missionär Lindsey Williams
Han säger praktiskt hur det kommer att gå till när eliten förslavar allt och alla. Genom en global elit som manipulerar världen dit den vill ha den och det är in i en ny Världsordning.

En av våra läsare hade sökt på vår egen regerings webbplats och hittat ordet ”världsregering / global regering” på flera ställen varför ordet redan är etablerat även hos oss.

Redan 2006 så sa Lindsey Williams att den globala eliten kommer att börja med att krascha subprimelånen på bostäder (huslånekrisen) sedan kommer de att sända hyperinflation som kommer att göra valutan värdelös. Håll noga koll på dollarns fall mot andra valutor nu särskilt efter FEDS 0 % ränta.

Jag har sagt det förr, och säger det igen; kan du inte ämnet ”inflation” kan du surfa på den taggen i bloggen och lära dig. Det är viktigt!

Filmen är från 2009 vilket är bra:
Tiden är alltid den bästa domaren.