Tar det ens 20 år?

Russia liquidates 900 drug syndicates in 2013
Russia’s law enforcers thwarted more than 231,000 drug-related crimes. Läs mer

Kommer det ens ta 20 år innan det är storkrig mellan användare och icke-användare av droger?
I filmen nedan säger Bush att ”alla vet att jag bara var en drinkare” och han hade varit arbetslös i trettio år då han blev president. Jag kan med lätthet se att han pendlar mellan aktiv alkoholism och det som kallas för Dry Drunk, och det är inte på det viset att han själv har gått och blivit president utan man råutnyttjar en skitsjuk man som kasperdocka i spelet. Han får sen fatta beslutet att ett par hundra miljoner ska dödas…

Just nu befinner vi oss i det kunskapsläget att få vet – för få
Om jag sätter mig på en middag i Sverige och säger att ”Bush är smällalkoholist” möts jag förmodligen av ett enda stort gapande. Jag kan då bemöta det med: ”Precis som pappan!” om jag vill bli riktigt dårförklarad.

När en majoritet är drogkunniga kanske folk inser vad det är som händer i väst?
Om jag nu lyckas hålla mig kvar på den där middagen och tillägger att det tre kraftigaste symtomen är;

Harm
Hat
Hämnd

– inbillar jag mig att folk förstår det, och känner igen det. Men jag åker absolut ut – tokförklarad – om jag säger att risken att hela väst går under på grund av en massa aktiva missbrukare – som i vilken pundarkvart som helst – för de jobbar med:

Projiceringar
Manipulationer
Crazymaking

Är jag kvar på middagen?
– Det är det som verkligen skiljer öst och västs ledare. De förstnämnda ser att västs ledare håller på med en uppsjö drogsymtom.

Bush and the Dry Drunk Syndrome
Dry Drunk – Is Bush crying for help?