Tecken på energiskiftet

Försäljningen av alkoholfritt ökar mest på Systembolaget, meddelar Druge News

Alkoholfria kartan växer
Det är inte alltid enkelt att hitta en god drink utan alkohol på krogen. Men hemsidan Alkoholfria kartan tipsar om och betygsätter bra uteställens utbud. | I september startas en spiknykter nattklubb i Stockholm.
Läs mer

En ny trend kan införas i ett samhälle blixtsnabbt, och det pågår ett paradigmskifte, och vi såg häromdagen att staten Kerela i Indien tänker torrlägga hela staten inom tio år.

När jag var tonåring hade jag fått skäll om jag rökte ut
– Står du och röker ute? In med dig!

Vi vet hur det är idag med det.

Jag fick en halv flaska vin i present av min nya värd, stod på diskbänken, och mäklaren ville inte ha den, chauffören dricker inte, två TV-montörer skakade på huvudet, flyttkarlar tackade nej, och snickaren som var här och mätte ruskade på huvudet.

Jag frågade en fransyska som bor i huset, vid poolen i morse, och hon drack inte heller alkohol och hon sa att mycket få, för att inte säga inga, på området gör det, så omodernt att dricka sånt! Själv drack hon bara färskpressade juicer.

Jag är säker på att man kommer att säga om 200 år att det där är farligt; startade tre världskrig inom loppet av 100 år!!!

albertpike

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds