Utbrott av tuberkulos! I morgon? 3 år?

Det här en annan av de riktiga nyheterna som de korrumperade medierna helt missar eftersom de – samman med byråkraternas PR-byråer – skapar spektakulära nyheter som ska få oss att tro att ”politikerna” har bestämt ngt helt galet!

Vi medborgare behöver inte det!
Det som borde stå på Expressens och Aftonbladets löp är:

MYNDIGHETERNA FUNKAR EJ!!!
Vi behöver tuberkulosmedicin, nu!

Du kan själv se hur pass medvetna myndigheterna är i jämförelse med vad de på golvet – läkarna – säger. DN, har skrivit – men inte tänkt speciellt långt. De enda som är hyfsat med på banan är HD, som rapporterar om fall nu idag, 4/1-10.

Men de har inte tagit fram kalkylatorn!
40 smittade, som träffar 10 = 400 stycken, som träffar 10 är 4000 stycken, som träffar tio och då har vi 40.000 osv.

Kvällstidningarna kör just nu MORD. Mordet på Nancy. SvD säger att rekordfå dör i trafiken. DN berättar hur man reklamerar rätt.

Ändå har myndigheterna – uppenbarligen – låtit bli att göra sitt jobb så att vi – enligt läkare – står med bakdörren helt öppen, igen! Byråkrater kan vara mycket bra om de bara skötte sina jobb! Längre ner i bloggen går vi igenom exempellösa fall som visar att journalisterna inte fungerar längre.

De granskar inte myndigheterna alls
Det beror förmodligen på att de köper propaganda av dem som tas fram av lobbyister och PR-nissar, som får betalt av myndigheterna, och som tar dessa pengar ur den skattepåse som arbetare och företagare hinkar in! 81-82% skatt på arbete, 0% skatt på databaser, robotar, all teknik.

.

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds