En helg i valens tecken

kvinnligpsykopatg_psykopatJag önskar alla läsare en trevlig helg, en fullmånehelg, och vi ska ha månfest i morgon, och ni får väl försöka överleva de nio av tio som är ett pack i väst.

Det som händer när man lämnar är att det tar några timmar innan man förstår att man är bland människor igen, och inte robotar, och det betyder inte att norra Cypern är utan problematiker helt men de är inte i majoritet; nio av tio är mänskliga, och inte tvärtom.

När jag lämnade Sverige nu sist i onsdags sa faktiskt passpolisen ”Hej!” då jag kom emot henne varför jag misstänker att en av tio passpoliser också är annat än ett pack.

Just nu bör alla skakas av att Sverige tackade nej till hjälp från Ryssland vars brandsläckningsflygplan är väsentligt bättre än de EU har kunnat ta fram, och skälet är att EU hade brandövning nu.

De ska bränna skog sen i 14 län. Håll i hatten, säger jag bara.

Jag ska göra en mindmap för Europa är dödsdömt
Nu ska jag lista ut… för- och nackdelar med att byta ut havsutsikten mot ett pepparträd för det senaste budet var att jag måste lämna besked på måndag om jag vill ha fyran eller int20140808_112223(0)e, och det enda jag förlorar egentligen är just havsutsikten, och en rätt stor terrass, en bra handlare, en bra värd, samt att finishen är bättre i den jag har men är betydelselöst för mig.

I nya lägenheten är det kakelgolv, och jag har marmor, o.s.v.  Jag har massiva ekdörrar, och där är det målade vita. Jag har franska balkonger i alla sovrum, och där är små fönster. Det är sånt gäster noterar.

Jag halverar vägen till flyget, får en pool, ett badkar, nära mängder med lunchställen och på norra Cypern har man oftast kockar som lagar riktig mat på riktiga råvaror. Det är inte som hos oss färdigmat ifrån Martin Ohlsson som kommer in på tallriken. Våra caféer är ljuvliga och du träffar folk ifrån hela världen!

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds