Vänsterledaren är insjuknad

obamaVänsterledaren vill legalisera bruket av narkotika lagom nu när vi står inför ww3 som egentligen är ett drogkrig mellan öst och väst, och som har sina rötter i de två Opiumkrigen där engels- och fransmännen, det brittiska imperiet, förnedrade och tvingade Kina att acceptera opiumhandeln.

ww2 vet vi redan utkämpades mellan alkoholisten Stalin och amfetamisten Hitler, och i film 1 på slutet meddelar Bush att ”alla” vet att han bara var en drinkare innan han kläddes ut till president.

Killen var arbetslös i 30 år innan
imagesObamas och Clintons pundande har vi redan avhandlat, och även om svenskar inte känner till det gör östs ledare det.

Nu har man börjat offentliggöra att 9/11 var ett insidejob, och det är världens största crazymaking utförd av kokanister.

Östs ledare har inga som helst problem med att se och förstå det här, och de vill inte ha in det som sker i USA varje dag; 7000 unga börjar knarka varje dygn med åtföljande gängvåldtäkter, rån, mord, misshandel och Iran är väl den stat som satt ner foten mest eftersom det är dödsstraff för droghandel, mord och våldtäkter vilket infördes nära införandet av basinkomst för alla.

I Dubai får du fängelse om du konsumerar kemikalier
f9329Kerela ska nu torka upp under tio år, och sen kommer det förmodligen även där.

Medelhavsländernas hotell har börjat kasta ut alla fulla kvinnor från Europa, och frågar du krogägaren här på norra Cypern kommer de inte ens in. Han är nog mäkta trött på dem, och deras gigolos.

obama-coke-fox-newsVänsterledaren anser att missbruket är ett socialt problem, och jag får därför be dig att studera kurvan nedan väldigt noga för att se om du kan hitta något ”socialt”.

Det är snarare ett medicinskt, andligt och psykologiskt problem som idag sorteras in som ett polisiärt men socialt har det aldrig varit och kommer aldrig att bli.

Man blir inte missbrukare för att man är fattig men man blir fattig av att vara det.

Vänsterledaren är medberoende och en möjliggörare, och möjligen vill han locka till sig en miljon aktiva som väldigt, väldigt, väldigt gärna vill att det ska vara socialt… vad som helst bara de slipper ta ansvar, och 3-4 miljoner medberoende.

 

Jellinekkurvan1

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds