Var anser du att vi befinner oss?

Det var en läsare, under Rädda-Sverige.nu-tiden, som skrev att jag inte kan anpassa mig i det moderna samhället, och det hade jag kunnat skriva under på om det vore på det viset att Sverige är modernt, men nu är det inte det utan tvärtom väldigt omodernt och stagnerat.

Man vill t.e.x bekämpa rikedom, och alla andra bekämpar fattigdom. Det beror på att man tror att om jag säljer produkter för en miljon har jag stulit den från fattiga men det har jag inte utan jag har främst lagt ner min energi på att tjäna pengar, och fokuserat på det.

Just nu jobbar jag på att bli återställd, efter alla operationer, och då tar det energin, och inga pengar blir gjorda, just nu. Det var likadant i början av 80-talet då jag också hade annat att göra, och då det var klart kunde jag rikta energin mot att dra in pengar, som är en energi.

Man vill bekämpa folks unika egenskaper, och det avskyr jag, samt skapa ett könlöst samhälle.

Men det finns ett korn av sanning så långt att jag känner igen Sverige 1965 i norra Cypern, och Indien är som Sverige 1955, för mig, och det gillar jag.

fem_mask_energi2Men jag är långsiktig, och helt säker på att jag ska inte vara i närheten då de nuvarande 8-åriga pojkarna är 20-25 år gamla, för ni kommer stå inför årtusendets sociala katastrof då alla dessa trackade pojkar med galna mödrar växer upp, och en hel del av dem har ansvarslösa fäder som trackar dem från sitt håll.

Pojkar lever mycket farligt i Sverige, och jag räknar iskallt med att 50% överlever inte sin 25-årsdag utan att tas in på anstalt eller dö.

På norra Cypern och i Indien får pojkar väldigt, väldigt mycket kärlek av många medan man i Sverige tillverkar atombomber, och om 12 år är jag 75 år, och vill som sagt inte vara ens i närheten.

Störda pojkar och män är bland det farligaste som finns, och ni har redan mycket gott om dem, och det kommer säkert ta 50 år innan man förkunnar att tokfeminismen är ett drogsymtom men det är jag 100% säker på att den är.

Frågan är om hönan kom före ägget eller tvärtom
Skapar de galna kvinnorna de ansvarslösa männen eller är det de ansvarslösa männen som skapar de galna kvinnorna? Får man fundera på.

Om du klickar upp schemat och studerar det ser du Sverige i botten, de jag träffat i Indien i toppen, och befolkningen på norra Cypern ligger bra högt upp i toppen.

Schemat illustrerar också grundproblemet i Sverige; för mycket maskulin energi och för lite feminin.

hatapojkarLong, long ago, there was a realm filled with happy faces and sad faces. And all the smiles got mad at the frowns. All the frowns got mad at the smiles. And over many eons the smiles and frowns fought great wars. Across many generations, their contempt & jealousy for each other grew. That war was so great that it tore into our world ages ago and has turned everything into a huge charade.

lady-dahmer-hur-ska-vi-fc3a5-mc3a4n-att-hc3a5lla-kc3a4ftToday, the war continues on…. And for what? Do we know who threw the first rock? Who smiled the first smile? Who frowned the first frown? We remember this ambiguous contempt and jealousy for each other, but why? How do you unite two such tribes? Läs mer

Klicka på bilden så blir den stor, och längst ner har du en bra bild över t.ex. giftiga kvinnor samt män och de får gå lösa i Sverige, och här skulle man ta itu med dem för de är ett problem, och här löser man problem. Europa samlar på dem.

masculine-feminine-balance3

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds