Varför gillar folk bedragare?

Jag har hjälpt en hel del brottsoffer sen 1 mars, och fått många nya vänner, och en av dem påpekade några saker för mig igår som gick ut på att en skicklig bedragare alltid jobbar med relationer vilket är givet men sista kvällen, innan de flyr, byter namn och land kan de låna 5-10.000:- av alla de har varit övertrevlig mot, och de brukar vara många – kanske 300 personer – så sista klippet kan lätt bli tre miljoner.

Men de bygger inga relationer med folk de inte kan ha nytta av
De styrs enbart av stålar som de vill samla i lador men de har nästan aldrig pengar för deras livsstil kostar skjortan. De tar pengar ifrån A för att bjuda B på en flott middag, och så tar de lite pengar av B för att ge C en fin present. De lever som i ett enda pyramidspel, och i samma stund som du blir sjuk eller ditt hus brinner upp försvinner de eftersom de inte ha nån ”nytta” av dig. Man kan tro att de skulle ha miljoner då de dör men de brukar sluta som antingen mordoffer eller ensamma i nåt dike därför att alkoholism och narkomani tar dem, och är egentligen där från start då de tänker mycket utifrån symtomet ”allt eller inget”.

Pengar är en energi
Jag hade ett fall inför mina ögon på 80-talet, och det var en projektpartner där jag la in all energi jag hade i projektet, jag hade knappt tid med något annat, och det vi gjorde tillsammans resulterade i miljoner och eftersom killen väldigt ofta tänker som en kriminell delade han inte med sig av dem till mig, och när våra vägar hade skilts gifte han sig; givetvis med en bedragare, och som talade om för alla att hon hade ”gift sig rikt”.

Jag bara gapade, när jag hörde det, och undrade hur lång tid det skulle ta innan de fick gå ifrån hus och hem, och det tog inte speciellt lång tid. Verksamheten byggde i princip helt på enbart min energi, och när jag försvunnit blir resultatet att även pengarna försvinner, och när de var borta försvann tjejen men hon fixade det levebrödsbarn, som var planerat från början, så hon har den vägen kunnat plocka honom på pengar under många år.

När jag kollade hans rörelse för fem, sex år sen hade han givetvis ebb i kassan – vilket jag kan ändra på mycket fort genom att rikta min energi – men eftersom killen är korkad på en hel rad områden i livet, och enormt duktig på andra, skulle det förmodligen bara leda till en repris; jag bygger förmögenhet, han gör av med pengarna på sprit, knark, prostituerade och bedragare som slickar honom i öronen – och jag svälter, jag drar in energin, han ruineras, brudarna flyr men han kommer aldrig att se det sambandet eftersom han tänker i tredje dimensionen jämt.

Därför kan man säga att även han är ett slags bedragare, och kaka söker maka, så det är väl ”rätt” då att han alltid åker på bedragare, alltid köper ”kärlek”,  och det innebär att man kan inte ha en sån människa som granne ens, funkar inte, man blir helt dränerad, och blir man sjuk eller kåken brinner upp lär ju inte han hjälpa en för han ”vinner” inget på det, och det skulle störa hans egna inköp av 500 BMW till sig själv.

Sen kan man misstänka att sånna där egentligen vill vara olyckliga
De jobbar i vart fall väldigt hårt på det, och att de skjuts när de blåser ”fel person” är för mig inte konstigt alls. Bedragarna är alltid lata, och alltid fega – utan undantag vad jag vet, och jag har dömt horder av dem, och skälet till att folk åker på dem beror på att de är så trevliga – du kan inte lura folk om du är otrevlig. De är charmiga, gulliga, ger dig mycket beröm, gullar och duttar, och de sover länge på mornarna för de har aldrig jobbat.

Om man inte räknar blåsa soss, bolag och folk som ett arbete?