– Varför kom du hit?

s6Take this short test to find out what you were born to do. Have fun!
Läs mer

Jag kom hit, just nu, för att ha semester!
– Och du?

Men jag har inte bara semester för jag smider planer och ska ha upp artiklar i en ny tjänst och fungerar den, som de säger att den ska göra, lär jag dubblera pensionen, och jag ska samarbeta med Atelje´ Lugnet, som gjort illustrationen till höger.

När jag jobbade som yrkesförfattare hände det att jag skrev artiklar, för folk beställde sådana, men inte i egentlig mening utan jag höll mig till böcker och föreläsningar. Bloggandet nu har inneburit ett slags artikelvana. Skrivskolan blir däremot svår att återstarta för alla föranmälningar försvann med den stulna datorn. En mening med det också.

Medelklassen ska utrotas
Svenskan har hittat en ripp-off, tror ja1662280_688146281236076_1593125757_ng, en företagare som de söker blåsa på just pensionen, och som förmodligen får rätt senare. Men fram till nu har de lyckats ställa till det så han måste sälja huset. Bakom ligger förmodligen folk som är beroende av kaos.

Media har också börjat uppmärksamma att hälften av alla kvinnor hamnar runt 5.300:- – 8.000:- i månaden, och det har jag vetat sen Göran Persson var ute, och sa sig veta att det blir folkstorm när folk fattar vad han gjorde. Ett skäl är att han stal miljarder som kallades för ”lån” då han tog dem 1999-2001.15094_10151950879797971_1812919490_n

Nu trodde jag att jag skulle ha bolag och fastigheter att sälja, som ett slags pension, men det blir emigration istället senare i sommar, för jag har inte kommit hit för att leva på löksoppa dygnet runt.

I Indien lever du ohyggligt bra på 1.500:- i månaden, och har dessutom ett kanonklimat omkring dig, och kärleksfulla människor! Det existerar knappt några sådana här alls. Du överlever på norra Cypern också på en låg svensk pension. No problems.

Ett bekymmer som nog är rätt osynligt är värre
Jag fick syn på en kvinna 70+ genom fönstret som släpade väskor, stannade, hämtade andan, släpade, stannade och jag bad en stor stark karl i sällskapet att gå ut och hjälpa henne, och när människan var på väg slog det mig att det kanske är farligt? Tänk om hon skriker om sexuella trakasserier? Det där är ett medberoendesymtom för de klarar inte av att ta emot uppskattning eller beröm; ett leende kan sexualiseras direkt, och de är ett stort skäl till att det ser ut som det gör här.

Hur som, kvinnan gallskrek inte utan hon blev djupt tacksam för hjälpen
Man såg på långt avstånd att hon hade mycket svårt att klara av alla väskor, hon kom med bussen från Jämtland, och skulle till ett vandrarhem ett par hundra meter bort. Hon var således känslomässigt frisk, liksom människan som hjälpte henne, och bakom dem såg jag två joggande 30-åringar, pigga som bara den, och de hade joggat förbi henne flera gånger utan att stanna. Det kan bara hända i Sverige att två ”kärnfriska” 30-åriga ”män” inte stannar och hjälper en 70-åring som synbart har problem.

Jag hinner knappt till Stockholm innan jag hör rykten
strandfik Senaste historien om en B-skådis, som är rätt okänd, var att han kört in i biltjuvsfart på en handikapp-parkering, och folk vid ett utecafé hade protesterat, och kisen hade svarat; ”Jag kan betala!”, och han avsåg böterna, och folk skakade på huvudet, och någon hade försökt få egot att förstå att de handikappade behöver platsen, inte han! Han kan gå. Det gick inte in, och folk sa mig att frontalloberna är väl söndersupna. Han vägrade fatta det, och blev obscen istället.

Det går inte att bli gammal i Sverige
Det går inte att bli gammal i ett ego-land och där hjälp ofta är suspekt, där dysfunktionella satt agendan, och det är ett betydligt större problem än låga pensioner. Bakom joggarna, i det höginkomstområde jag tillfälligt bor i, kom en hel grupp ungar från dagis, 30-35 barn, tre tanter, och ett av barnen var en ljushårig svensk pojke, och övriga var från Latinamerika, Afrika, Indien, Kina, Japan, och de kommer att bli så försvenskade att inte heller de kommer hjälpa en trött 70-åring. Nånstans håller Reinfeldt tydligt på att byta ut ”det sovande folket” som han anser är mentalt handikappade.

Gamla ska flytta till Indien, och världens alla unga ska till Sverige?
541588_603089123040160_155962643_nKom vi hit för att fördrivas ur landet? Kom vi hit för att stoppa fördrivarna? Jag minns mitt samtal med sultanen som var 2014 års intressantaste samtal, hittills. Han menade på att psykopaterna har alla pengar och all makt, och tror att deras planer ska gå igenom, ungefär som ligaledaren i Cypern trodde, men de räknar inte med den stora planen. Sultanen tillhör en världsomspännande spirituell rörelse som inte bryr sig om vilken religion folk eventuellt tillhör. Han själv var muslim, och ansåg att Jesus är på G. åter d.v.s. är redan här för det utförs miljoner jobb på hans uppdrag via folk som ofta är omedvetna om att de används. ”Vi planar marken nu”, sa Sultanen.

Tiden är den bästa domaren, men spännande tider är det, och det kommer bli inne att inte synas – helt ute att vara på TV och halva svensk folket har redan slutat glo på dumburken –  och det kommer bli inne att ge ut kärlek – eller gå under. Killarna som joggade förbi blir inte ens 40 år, de hade redan supit på sig jordens egoism och självupptagenhet.

Fylla stoppar studentkortegen i Västerås – Mysfyllot Pluras PR-drive har gått hem?

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds