Världens bästa skitskola?

medberoendeDet är titeln på ett TV-program som tar upp privatiseringen av skolor, och vi har två läger; ett som vill förstaliga skolan och ett som inte vill.

Jag själv tror att det är en ledningsfråga, och är svenskaläraren full som min var jämt spelar det ingen roll vad du har för huvudman. Jag gick i en kommunal skola lång före alla privatiseringar, och idag har vi skapat det samhälle alla ville ha; där ingen ska behöva ta ansvar, och nu gör ingen det heller.

Jag var i storbråk med ett privat gymnasium, för några år sedan, för de hade sagt till sina elever att söka kunskap genom att mejla mig likt terrorister, och den läraren var lika full som min var på 70-talet.rasism_elina_gustafsson_ssu_blekinge

Liten diskussion hade jag med en rektor på en statlig högskola som spottat ur sig en marknadsförare som inte kunde stava, och rektor påpekade att man rättar inte elever för det är ett intrång i den personliga intrigiteten.

Jag tror folk kan bråka i hundra år om huvudmannaskap men det blir ingen ordning innan man får bort aktiva alk., piller- och drogmissbrukare, och folk som är beroende av kaos.

Har man sjuka anställda får man ett dårhus, och kaos
Det är nog en psykfråga och inte en politisk.

En miljon aktiva alk.
Två miljoner medberoende minst
1,6 miljoner friskare invandrare varav cirka 8% är superkriminella och i Sverige för att de medberoende ger dem fritt spelrum.
3-4 miljoner känslomässigt friska som inte kan hålla stånd.

Ingen polis som fungerar.

– Gud hjälpe Sverige, som Leif GW sa för 15 år sen.

Klicka – skriv ut – Symptom medberoende

boken.sverige.en.sluten.anstalt

 

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds