Vem är du, egentligen?

Jag tror att min serie om identitet börjar lida mot sitt slut, och den har jag producerat därför att det är för mig tydligt att folk i Sverige gömmer sin identitet eftersom det finns ett socialpolitiskt krav som går ut på att alla ska vara lika.

Personligen tror jag att det är orsaken till att folk mår pest, synbart mår pest
generation-ego-att-fostras-i-en-narcissistisk-kulturFörra året upplevde jag det som ”värre” än i år, och redan på Arlanda, och nu i år känns det mer som om många fler människor har insett att Sverige är ett socialt dårhus. Vi ”dömer” varandra – främst via kläder  – på sex sekunder i detta land, och jag vet att det är så eftersom jag har uppträtt som luffare och i sidenblåsor.

Serien som du hittar under kategorin ”Identitet” innehåller udda men verkningsfulla verktyg för att få osvenska impulser trots att redan bibelns författare skrev om såväl astrologin som numerologin har svenskar fått för sig att det är nymodigt flum.

När folk inte har kläm på sin egna identitet blir de ofta sjukligt självcentrerade, och egotrippade, och det svämmar över av sånna i Sverige. Det är inte ovanligt att man ser på FB t.ex. att folk plåtat ungar i nöd men de hjälper dem inte.
Mycket galnare än så kan man inte bli.

How to Find out the Truth about Who You REALLY Are

Läs mer – fler verktyg

Depressioner