Vem är Putin?

Astrologen nedan anser att Putin är en trippelnatur vilket möjligen förklarar min känsla inför honom. Jag kanske känner av att han egentligen är tre män i en? Det i sin tur förvirrar mig?

under-ockupation_1I vår serie om identitet ska vi nu kolla in en för oss helt främmande människa, som vi känner via media och vissa av hans handlingar samt ord, och som har våra liv i sina händer på många sätt. Inte för att man behöver tro varje ord utan för att få impulser, och känna efter själv vad som känns rätt och fel. Putin har t.ex. sagt att vi är under ockupation. Inte helt oviktigt om han har rätt…

Studera inte minst Putins nionde hus: den stora välgöraren Jupiter och den lilla välgöraren Venus som hans ”goda daimon”. Fåfäng, långsint och maktlysten – naturligtvis. Men dessa egenskaper måste finnas för att en människa ska sänka sig så lågt som till världen och dess politik.

Den som inte förmår uppfatta att han är de högre värdenas försvarare är uppenbarligen själv så indoktrinerad av denna världens herre (Djävulen) att man inte längre kan se hur Gud använder skenbara ”bad boys” för att driva det historiska dramat i Sin önskade riktning. (Guds tankar ÄR världsförloppet, det hade redan Platon insett.)

Problemet är alltså att det finns två verkligheter, åsiktens värld, där man tittar på händelser och formulerar en opinion. Ju större historiskt perspektiv desto större chans att åsikten börjar påminna om Sanningen. Och dels den sanna verkligheten som är rent platonisk, rent idédriven. 

Det är när man tittar på Putins horoskop utifrån den verklighetens perspektiv som man ser att han är en av de goda, precis som bloggen tidigare pekat på Fredrik Reinfeldt som av de onda – ond med gudomliga mandat att vilseleda svenska folket som en logisk konsekvens av den här nationens öde.
Läs mer

Faktum är att Putins Mars är en välgörare (står på Kräftascendentens sida) så ur hans synvinkel är ingripandet för sin enklav (Krim) solklart. Dessutom har han en fenomenal ömsesidig reception mellan Mars och Jupiter i tionde makthuset vilket gör honom till en hundrafalt mer klarsynt politiker än de gemena svenska högermedierna ger honom kredd för. Problemet är bara att väga ihop alla de starka budskapen: den maktkorrumperade Månen i ägandets Oxe, den autokrata Solen/Saturnus i Jungfrun samt den eldiga och visionära sidan i horoskopet. Han är en dubbelnatur om inte rent av en trippelnatur!
Läs mer

Fler filmer