Vi har förlorat den feminina energin

kerala location map

Masculine_Feminine_Continuum_Final_Outlines

Ett av västs största problem
Jag läste precis igenom en text i en grupp, och författaren var en kvinna, som jag ser framför mig, för hela Stockholm vimlar av dem; fruktansvärt ilsken och ha-rättig, och jag går inte in i dialog med dem. Jag brukar kalla Sverige för ett dårhus men det är nog snarare förgiftat.

Jag förblir tyst, och studerar, lyssnar
silver_rocks_restaurant_norra_cypern_magasinet_north_cyprus_2De är ofta runt 30-35 år, och vi ser dem driva cirkus på AF, SKV, F-kassan, och jag ser dem aldrig i Cypern, och det är nog därför jag har så svårt för det nya Sverige.

Jag har t.ex. kollat sjukförsäkringslagarna, och det är inga större fel på dem och jag kan inte se att politiker förstört systemet – det är enskilda tjänstemän som är galna av sprit och droger. De agerar ut, nu senast kastade de ut nån cancersjuk, F-kassan backade direkt då media tog i det därför att det var ett felbeslut, och det är vad dessa crazy people håller på med; felbeslut.

Men jag hoppas att röda laget vinner valet så alla får se att de är lika crazy den 15:e september som de var den 14:e. Ni får ingen ordning i det där landet innan ni torkar upp speciellt de 30-35-åriga lådvinsbrudarna i den offentliga sektorn, och de aspackade 40-talisterna.

Mäklaren hämtade mig
Jag var och kikade på ett hus idag, och den kvinnliga engelska mäklaren hämtade mig (givetvis men i Sverige hade jag fått gå) och på vägen till huset berättade hon att hon och hennes man hade varit på semester i Cypern, och tre månader senare hade de plus hennes pappa sålt allt i England, och aldrig sett tillbaka.

Hon hade varit här nu i tiosilverrocks år, och för första gången åkt till England för att besöka ett bröllop som nu i våras, och hon såg på barens kusiner att de var ”Europaförstörda”, giriga materialister, och hon jämförde med sina kärleksfulla, ostressade, vänliga och goa ungdomar, de kom hit som sex- och åttaåring, och hon påstod att skillnaden var fasansfull, och det hon talade om var attityderna.

Barnen har mycket mer frihet här
Vi har inte så mycket regler, och inga socialfascister, och det gör skillnad. Folk gör det så enkelt som möjligt, och då jag bad henne släppa av mig vid en krog som har pool och havsbad, samt färskpressad juice och lax, svarade hon (givetvis):
– No problems!

norra_cypern1En snorkig bakfull svenska hade säkert central-låst bilen, och tvingat mig hem, inga avsteg inte, och sen hade jag fått ta minibussen tillbaka själv. Är det sagt att jag ska hämtas hemma, ska jag lämnas hemma, så det så!

Jag har frågat många svenska män, och de säger att dessa galna damer är många gånger mer oförskämda mot dem än vad de är mot mig, och det tror jag på. Jag tänker bland annat på en läsare som blev utskälld av en kvinnlig polis, och anklagad för att flirta, då han frågade om vägen.

Jag hoppas de går upp i rök
Nu säger energifolk att de kommer att försvinna, och stämmer det lär jag känna av det redan på Arlanda, för de brukar hålla igång, redan där. Det var en av dem som pekade på en kompis till mig, som kom fram mot passpolisens lucka, och kvinnan bakom vrålade:
– DU DÄR! TA ANDRA LUCKAN!!! – och sen slängde hon igen sin med ett brak. Då kom kraken ifrån Asien där de brukar säga, med ett leende:vrum
– Welcome to my country!

Arlanda är den enda flygplatsen i hela världen där passpolisen inte ens klarar av att säga; ”Välkommen!” och jag vet varför för jag har varit på party med Arlandas chefer… som satte fascistagendan för länge sen.

Huset  var enormt fint
Men, inget badkar, alla fyra sovrummen har eget badrum med fönster, toalett, handfat, dusch men inget badkar, men det kan man ha utomhus, och dra en slang från köket, i och för sig. Poolen var fantastisk; 10 x 5 meter, och en barnpool var byggd inne i själva poolen.

Det kostar mindre än en etta i Arboga att hyra, trots genomgående marmorgolv, och alla moderna maskiner man kan tänka sig. Jag hade varken disk- eller tvättmaskin i Arboga, och inte är det ett badrum till varje sovrum heller i Sverige. Ipoolnte fanns det fem balkonger och två terrasser heller i Arboga men faktiskt en granne som svarade på tilltal.

Jag får sova på saken, igen.

The first two weeks of July brings the collective tide into the watery sign of Cancer, where beneath the surface the depths of transformation can be felt in full effect. Beginning this month the Sun makes a number of aspects leading up to the Full Moon that reveal a new found depth to our intimate and personal story. The divine feminine principal is being remembered by us and it can be simultaneously painful and wonderful as we grasp the full implications of how the divine feminine principal became lost, and why we so much need Her to return to us. getlstd-property-photo

It is Nature ultimately who is in control, and we are taught life lessons that reveal this truth. If we align ourselves with Nature and do not attempt to manipulate It’s original intention we will find the security we have been longing for in our hearts for so long. Only by returning to our roots in Nature will we rekindle our original innocence, a prerequisite to finding spontaneous joy in the world and ourselves.

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds