Vi har just träffat en trevlig!

DSC_4489Under helgen lät jag bloggen hänga med på Liz bröllop, och det är en mycket välfungerande och trevlig familj men det innebär inte att vi kan säga att alla ifrån Nigeria är trevliga.

Jag vet inte riktigt varför folk är så svart-vita?
På norra Cypern hade vi en som hyrde ett studentrum, när folket var borta sålde han samtliga träd (!) på rot som ved, snodde allas kreditkort och satte igång och handla på nätet. Den killen försörjde åtta syskon, fadern gjorde inte ett vitten utom att supa, mamman satt hemma och grät, och hotade ta livet av sig, och kommer att göra det i sinom tid, och som du förstår har även sonen dragit igång, och han deporterades ifrån ön givetvis.

Det innebär inte heller att vi kan säga att alla ifrån Nigeria säljer samtliga träd, också ett fyrtio år gammalt pepparträd, på rot…

Om vi frågar just Liz varför kommer vi att få svaret att det beror på alkohol och fattigdomen, som man nu börjar få ordning på så smått i just Nigeria; alla har mat på bordet, och då blir kriminalitet inte en nödvändighet längre utan övergår till att bli ett val.

Då är det inte basbehoven – mat i magen – vi talar om utan girighet, och det här har alla svenskar jag har talat med väldiga problem med för alla är lärda av sossarna att kriminalitet finns enbart i socialgrupp 3-5, inte i några andra. Basta. Punkt. Slut.DSC06511

Därför kan Göran Persson med flera sno miljarder av oss ur AP-fonderna så att de svenska kvinnorna nu har 7.000:- i statlig pension i snitt och före skatt.

Därför var ett av mina fosterbarn tvungen att böna och be, böna och be, för att bli omhändertagen då man bestämde att det kan bara inte vara något som helst fel för hans pappa var VD på ett multiinternationellt bolag. (Han söp sen ihjäl sig, mamman hängde sig innan han dog, och han var enormt våldsam.)

På samma sätt väljer alla som har gjort steg ett inom Minnesotaprogrammet om de ska bli nyktra alkoholister, som vår bloggstammis Karin är sen 25 år, eller om de ska fortsätta manipulera och ha sig – det är ett solklart val att man inte vill bli frisk.

Stora delar av den svenska befolkningen är medberoende till alk-drogfolk samt bad people
Den dag jag ser en text i gammelmedia som går så här ska jag friskförklara landet;
”Mig älskar ingen”, är en bok som med all önskvärd tydlighet visar varför samtliga industrier har lämnat Sverige, inte en arbetare tycks ha varit nykter på 60-talet om man får tro Åsa Linderborgs roman från 2007, och tvivlar man kan man läsa ”Svinalängorna”.

Det finns ingen sån analys i Sverige
Ingen har ens vågat andas om att det kan vara så att svensken har supit bort allt.

Nej, det är talibanernas fel, riskkapitalisternas fel, den vite mannens fel, sossarnas fel, alliansens fel och alla drog för att utnyttja billig arbetskraft i Asien och Afrika samt Baltikum och Ryssland och allt vad nu länderna heter som bolagen flyr till, och de som skriker högst är alk- drogfolket.

Den senaste var en mp-politiker som kommit på den fantastiska analysen att allt är ”den vite mannens fel”. Schyman är rätt läcker också med sin taliban-analys. Jag för min del förstår inte ens hur man kan debattera med t.ex. Schyman eller andra alk. som kommer dragandes med vita män och talibaner.

Jag vet varför jag har lagt ner i Sverige och startar inom kort i Asien
sweden-gang-rapeJag upptaxerades på ett rent kriminellt sätt, och bakom kan en sossepamp jag bodde granne med – eller vilken crazymakande kokanist som helst ligga, och den som utförde det var kraftigt medberoende.
Jag trippelvårdskadades av tre alkade läkare.

Nog fick jag då en hörbart berusad tjänsteman på F-kassan sopade ut mig ur systemet – F-kassan själva backade sen. Jag kan ta med att ett par vinalkisar slog sönder min bil också… de ansåg mig rik. Jag skulle straffas!

Vi är nu 550 000 pursvenskar ungefär, 16% av den svenska befolkningen, som har lämnat, och jag har talat med kanske hundra av dem, och många har liknande historier bakom sig. Vi är flera som valt just norra Cypern för att polisen klarar upp 99% av den lilla brottslighet vi har, och för att jag ostört kan gå ute om nätterna som jag vill. Det kan jag inte sen 25 år i Sverige, jag är inlåst.

Vi har en bloggstammis som är gift med en ryska, blir intressant att få se när han drar till Ryssland, just nu är han crazymakad av en alkad handlare som snor hans post. Innan har han crazymakats av kommunfolk. Tjejen till höger har använts ofta i propagandan, och man hävdar att hon är halvt ihjälslagen och gruppvåldtagen av UTLÄNNINGAR. Visst, knarkar de och krökar så blir de precis lika gränslösa som våra egna eller han med pepparträdet. Lika för alla över hela jordklotet; de blir helt sinnessjuka.

Låt oss lyssna på Lundell som la in sig för 25-30 år sen och tyvärr framgår det inte av texten om han också skyllde på ”den vite mannen”:

Jag förnekade allt, jag skyllde på andra.
Jag sa: Visst har jag det svårt.
Men jag klarar mej
Om det är nånting jag lärt mej
Så är det att livet är hårt.
Så jag bet ihop och streta mot vinden
Som så många gånger förr.

Read more: http://www.alltomuffe.se/blogg/texterna/u/underbara-ting/

 

 

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds