Vi orkar inte

Nu är nog priserna för höga för barnfamiljer och pensionärer eftersom man högbeskattar lågavlönade, och straffbeskattar pensionärer, men det är bra att kraftiga afrikaner –  www.orkarinte.se  – griper in för det som pågår här är vansinne – alla ska göra allt själv. Ni lämnar bort spädbarn, men inte tvätten. Det tar minst 20 timmar i veckan att bara vara svensk, och leva i ett samhälle helt utan service.

En afrikan ville ha pannkaka häromdagen på krogen, gick inte, fanns bara för barn, och jag frågade afrikanen om detta kan hända i Nigeria, och det kan det inte. Man dubblar bara portionen, och tar dubbelt betalt, men här är det:
 – Det går inte!

Det är en np-fråga
”Np” betyder ”no problem”, vill du ha pannkaka får du pannkaka, man löser det! Här löser man aldrig någonting.

Ännu konstigare är det att det finns en lag att man inte får lämna en hund ensam i mer än fyra timmar men gamla och dementa får man lämna och låsa in nattetid, och en svenska blev möjligen sur idag då jag sa att hundar har mänskliga rättigheter i Sverige, men inte barn och gamla.

Jag är förvånad över den enorma blindhet som är, och Mats Jerrolf sa mig ikväll att jag har alltid varit uppmärksam men ser mycket utifrån, eftersom jag är utomlands ofta, och en av de saker ni inte ”ser” är att ni har aktiva alk-drogmänniskor på daghemmen eftersom ni har pedofilskandal efter pedofilskandal. Den offentliga sektorn har ofta attityden att de har ett ”särskilt ansvar” att anställa totalt sinnessjuka människor, och på 80-talet var det högsta mode att anställa amfetamister på daghemmen. Då var man riktigt inne. Då påstår jag att barn saknar mänskliga rättigheter när de tvingas vårdas av ursjuka människor för att det är inne.

Man tillfrågade ett hundratal AA-medlemmar, de är kända för att inte ljuga alls efter steg 5, och 80% av dem sa att de hade till och med våldtagit sina egna barn. Här talar man om ”män” (män är djur) och om ”pedofiler” och jag är helt säker på att i Asien skulle man omedelbart säga; Alkohol! Droger! Drogsymtom!

Dels har vi sexualiserandet av precis allting, inklusive tvååringar, och det var nyligen nån barnskötare som dömdes för våldtäkt för han hade sökt sticka in sin penis i slidan på en tvååring. Dels har vi gränslösheten, och dels har vi symtomet ”aldrig äldre än första glaset” vilket innebär att den 50-åring som krökat sen han var 15 år fortfarande är 15 år eftersom människan inte utvecklas berusad. Lägger han av då han är 30 år är han 15+20= 35 år då han är 50 år.  Lägger individen av då han/hon är 40 år är personen vid 50 års ålder 25 år gammal mentalt.

Självcentreringen, och bristen på empati ingår, och jag har egentligen ingen förklaring varför AA-medlemmar ofta är de underbaraste människor man kan träffa och ha att göra med för aktiva är sannerligen inte roliga. Stat och kommun borde alltså säga att ”vi har ett särskilt ansvar” att anställa alla som gjort steg 5, och däröver.

Då fick de snart in andliga, och högandliga människor, och inte rövare som nu när de år efter år kan ha folk på månadslön som knappt kommer till jobbet, och kommer de är de helgalna åskmoln, eller hoppar på barn och crazymakar folk. Då kan man tala om ett tvärtomland där konsekvenserna är enorma. Det är helt vrickat, obegripligt och det finns inget försvar.

Det handlar bland annat om att identifiera riskfaktorerna för att personen ska begå över­grepp mot barn. Sådana kan vara depression, ångest, att själv ha varit utsatt för övergrepp, missbruk av droger eller alkohol, ensamhet, sexuell avvikelse. Källa

(Samtliga av DN uppräknade symtom är i princip drogsymtom. Man får depressioner av att kröka, får ångest över allt elände man ställt till med, blir helt ensam om man inte köper folk, o.s.v.)

Lena
Lena var en ytterst aktiv och samhällsengagerad författare verksam i Rabén&Sjögrenhuset mellan 1984 och 1992. Bibliografi Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren Botten upp (1989), R&S Utanför (1989), R&S Könskriget (1988), R&S Fyy 17! (1987), R&S Huddingegruppen: "-norra Europas främsta narkotikaspanare-" (1986), Pseudonym - spökskriven åt Gösta Claesson, R&S Mordet på Törnrosa (1985), R&S Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia Häktad på sagolika skäl (1984), R&S Älska lagom (1984), R&S Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&S Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande "Indoktrineringskampanjen", Gidlunds