En soldat talar ut

Röster höjs för att övervaka Internet, och sker det lär du aldrig mer kunna lyssna på en amerikansk soldat som har fått nog av vad han har sett. Det är också avsikten att han ska tystas.

Soldaten i egenintervjun nedan vet att USA och väst aldrig kan slå den kinesiska armén. Vad jag förstår, när jag lyssnar på folk, tror västs folk på allvar att hela världen – utom vi – rider på åsnor, och NATO-propagandan har varit intensiv i många år varför min egen uppfattning är den att västs befolkning kan inte läsa av verkligheten längre.

Västfolket förstår inte att det är som soldaten säger;
– Väst slår inte den kinesiska armen, och speciellt inte om den får hjälp av Indien och Ryssland, och det får den – för nu har precis alla ruttnat på västs alla åttafrontskrig – som man hotar med ska bli tio fronter; Syrien och Iran, också.

Än har man bara tagit emot stryk men snart måste man börja försvara sig mot väst – lösa problemet som väst utgör, och det gör man bäst genom att utrota hela väst, en gång för alla. Det börjar bli en fråga om att döda eller dödas.

Vi är alla våra val
Jag personligen hamnar i den situationen att jag inför ett hot om världskrig måste ta ställning, och jag gör det inte med glädje utan mer med sorg, men jag kommer personligen aldrig så länge jag lever ge mitt stöd till mördar- och västkulturen.

Jag har aldrig gillat kriminella typer och rånare
Jag frågade en av ”mina pojkar”, fosterbarn på 70-talet, och som nu är 49 år gammal varför han slutade tvärt med knark och brott då han kom till mig i 17-årsåldern, och jag fick ett lite lustigt svar:

”Du hade blivit fruktansvärt upprörd om jag hade hållit på med knark och brott! Jag förstod att det skulle skada dig och oss alla väldigt för du berättade ofta om barndomsvänner till dig som gått under av knarket.”

Den upprördheten inför typtag har inte lagt sig
Slutar inte de aggressiva väststaterna och t.ex. krigarlandet och vapenexportören Sverige snart blir det ett världskrig där Europa förvandlas till en grushög – så är världen av med de farliga och ofta drogade mördarfolken.

Du vet; de där underutvecklade typerna som inte ens kan ta hand om sina barn och gamla, och som bara super, knarkar och startar krig och har hela huvudet fullt av materialism och pengar som de snor åt sig; nu senast när Libyen plundrades.

Det yttersta sveket
Soldaten beskriver också hur hans regering skänker vapen till knarkkartellerna så att de lättare ska kunna mörda de soldater man sen skickar in i Mexico t.ex. där man låtsas bekämpa knarket.

Mycket sjukare än så kan inte en ”civilisation” bli
– Inte farligare heller.

China and Russia both expect nuclear WW3 will be only way to stop US aggression.
A grim Ministry of Defense bulletin issued to Prime Minister Putin and President Medvedev today states that President Hu has “agreed in principal” that the only way to stop the West’s aggression led by the United States is through “direct and immediate military action” and that the Chinese leader has ordered his Naval Forces to “prepare for warfare.”
Läs mer

Vet Says Soldiers Are Starting to Wake Up to Gov’t Lies