Medierna effektiva hjärntvättare?

Det finns en socialfascism i Sverige sedan 50-60 år tillbaka, och som är helt vedervärdig. ”Mina pojkar”, fosterbarn på 70-talet, är några av offren för inställningen att man vet bäst hur folk ska leva, och lever de inte som man har bestämt att de ska måste de straffas men det hela kallas för ”hjälp” och de angripna förväntas vara tacksamma för ”hjälpen”.

Jag skulle vilja kalla det för en socialdemokratisk människosyn och det kommer ta generationer innan den försvinner ifrån Sverige, och fram tills dess får man väl försöka hålla sig undan den.

Det är allvarligt då den hjärntvätten har gått så långt att man kallar även krig för ”hjälp”.
– Ingen berättar att vi dödar folk, har våra egna soldater sagt. Källa.

Första gången i världshistorien som soldater säger det?
Vi har en bloggstammis som menar bestämt att svensken är dum i huvudet d.v.s. lågt begåvad, och ibland undrar jag om det är sanningen. Det är väl bara att välja?

Lågt begåvad med noll eq eller hjärntvättad?
Jag vet inte vilket som är värst men oavsett vad som ligger bakom kommer hela den gruppen att få det gigantiskt svårt den dagen verkligheten hinner ifatt dem.

Krig är aldrig ensidiga, och svensken liksom övriga NATO-länders befolkningar, tigger just nu efter gränsdragningar. Den övriga världen måste, förr eller senare, sätta ner foten och stoppa dessa socialfascister som anser sig ha rätt att åka ut i främmande länder och där mörda folk på löpande band med orden:
– Jamen, vi vill ju bara hjälpa er.

Svenskens världsbild
Tog upp frågan om Syrien på jobbet och den allmänna meningen var ju att det är bäst om vi hjälper dom att få demokrati eftersom dom ju är fyrahundra år efter oss i utvecklingen.

Verkligheten: USA-generaler varnar för världskrig

China Ready For WW3

Russian Army – Ready for WW3

India ready for world war 3


American will PUSH China to war 2012 David Icke WW3